Camere

Pregăteşte-te să fii răsfăţat. Noi ştim cum să facem ca timpul petrecut de tine la Hotelul Sulina Internaţional să devină unul de neuitat. Vacanţa este momentul tău de răsfăţ, iar noi am pregătit pentru tine răsfăţul suprem. La Hotel Sulina Internaţional te tratăm regeşte. Decorate în stil clasic, camerele îmbină atmosfera liniştitoare şi confortul desăvârşit cu luxul de bun gust. Fiecare dintre camerele pregătite pentru oaspeţii noştri are ceva special şi oferă o experienţă relaxantă. Camerele redecorate te vor impresiona cu combinaţiile minunate de culori şi materiale, cu interiorul clasic, elegant, dar funcţional şi cu dotări moderne. Confortul elegant te va surpride cu accentele de lux marin. Aruncă o privire şi alege-ţi camera favorită, pentru a te bucura la maximum de vacanţa ta pe malul mării.

Dubla Standard

Aici îţi vei găsi liniştea, dar şi tot ce îţi trebuie pentru un sejur în doi sau o călătorie de afaceri.

Dubla Superioara

Acelaşi stil elegant l-am păstrat şi pentru camerele superior twin. Spaţioase şi luminoase, acestea sunt ideale pentru vacanţele cu prietenii sau cu familia.

Apartament

Când gaşca ta e numeroasă, poţi alege un apartament. Format din două camere, cu dormitor şi cameră de zi, apartamentul este dotat cu pat dublu, noptiere, masă şi două scaune.