Evenimente Corporate

Evenimente Corporate la mare

Organizarea de evenimente corporate este acum mai ușoară și mai plăcută!

La Hotel Sulina Mamaia vei găsi un spațiu primitor și confortabil, cu toată logistica necesară și flexibilitate de organizare evenimente corporate de la 50 la 190 de locuri. Cauți locația ideală pentru evenimente corporate? Ai găsit-o!

Hotel Sulina Mamaia este deschis pe tot parcursul anului și oferă suportul necesar pentru ca evenimentul tău să fie un succes. Sala de conferințe Velvet este locația perfectă pentru team building-uri, petreceri corpotare, întâlniri de afaceri, conferințe, cursuri de perfecționare și alt tip de eveniment corporate. De asemenea, putem adapta și alte spații din hotel pentru evenimentul pe care dorești să-l organizezi. evenimente corporate

Dotări sala conferințe

Sala de conferințe Velvet este dotată cu echipamente profesionale de sonorizare (2 microfoane mobile), efecte de lumină și proiecție ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiectoare profesionale și un impunător ecran de proiecție, flipchart, rețea wi-fi de mare viteză și permite accesul către terasa cu vedere spectaculoasă la mare.

De asemenea, sala dispune de sistem de climatizare și lumina naturală. Proiecția se poate realiza în condiții optime, ferestrele putând fi acoperite cu draperii opace.


Cum putem aranja sala de conferințe pentru un eveniment corporate?

Cu o capacitate variată, în funcție de aranjamente, Sala de Conferințe Velvet poate găzdui:

  • 180 – 190 locuri în format teatru,
  • 70 locuri la mese rotunde, cu vizibilitate la ecran pentru toți participanții,
  • 80 – 90 locuri în format classroom,
  • 50 locuri în format U-shape,
  • 60 locuri în format Consiliu.

Variante de Cazare la Hotel Sulina Mamaia

Hotel Sulina Mamaia oferă facilități de cazare de top pentru participanții la evenimentele organizate. Cu camere elegante și spațioase, asigurăm un sejur plăcut pentru toți oaspeții noștri. În cameră cameră standard sau  suită, vei beneficia de:

  • Wi-Fi gratuit
  • Televizor cu ecran plat
  • Minibar și seif
  • Balcon cu vedere la mare sau lac


Vezi detalii cazare Hotel Sulina Mamaia.

 

Hotel Sulina Mamaia – O opțiune excelentă pentru organizare evenimente 

Indiferent dacă planifici o petrecere corporate, un eveniment corporate, team building sau orice alt tip de întâlnire de afaceri, Hotel Sulina Mamaia este locația ideală. Cu facilități moderne și servicii de top, ne asigurăm că fiecare eveniment corporate organizat la noi este memorabil și eficient. Alege Hotel Sulina Mamaia pentru organizare evenimente corporate și bucură-te de o experiență de neuitat la malul mării.


Echipa noastră îți va oferi tot sprijinul necesar pentru ca evenimentul tău sa fie un succes.

 

Galerie

Solicită o ofertă personalizată

Solicita o oferta personalizata