Restaurante

La Hotel Sulina Internaţional poţi sărbători cele mai frumoase momente din viaţa ta. Ambele restaurante pot găzdui recepţii şi evenimente festive. Atmosfera elegantă, servirea impecabilă şi preparatele delicioase, din bucătăria internaţională, vor face din seara ta un moment memorabil!

Aqua

Răsfăţul continuă în cele două restaurante ale Hotelului Sulina Internaţional. Fie că vrei să savurezi o cafea pe terasa răcorită de briza mării, dar animată de fântâna arteziană de lângă hotel, fie că vrei să iei prânzul sau cina, Restaurantul Aqua, de la parterul hotelului, are propuneri surprinzătoare. În timp ce admiri priveliştea panoramică asupra ţărmului, relaxat, într-o zi de vacanţă, poţi savura micul dejun în regim bufet suedez, sau delicatese cu specific internaţional, pregătite de o echipă profesionistă de chefi, la prânz sau cina servite a la carte. Inspiraţi de culorile delicate ale mării, am adus în restaurantul Aqua prospeţimea valurilor şi eleganţa designului clasic franţuzesc, cu ferestre înalte ce dau spre curtea interioară şi terasă
Citeste mai mult

Velvet

Sala Velvet, aflata la etajul 1 al hotelului,este locația perfecta pentru team-building-uri, întâlniri de afaceri, conferințe, cursuri de perfectionare și alte evenimente corporate. Echipa noastră îți va oferi tot sprijinul necesar pentru ca evenimentul tau sa fie un succes.
Citeste mai mult