Camere Hotel

Camere-Hotel-Sulina-001 Camere-Hotel-Sulina-003 Camere-Hotel-Sulina-006

Hotel Sulina International din statiunea Mamaia este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de vara, deoarece va ofera conditii si servicii de cazare excelente la preturi avantajoase. Hotelul dispune de un numar total de 133 de camere impartite astfel:

– 135 Camere
– 10 Apartamente
– 62 Camere duble twin
– 63 Camere duble martimoniale

Amenajate si decorate in tonuri calde de bej, crem, maro si rosu, camerele din cadrul Hotel Sulina International va asigura confortul, intimitatea si linistea de care aveti nevoie pe toata durata vacantei. Schimbarea pozitiva produsa in anul 2013 la nivelul intregului hotel se oglindeste si in interiorul camerelor. Jaluzele au fost inlocuite cu perdele si draperii noi, pernele, pilotele si asternuturile au fost innoite, vechile televizoare au fost schimbate cu TV LED-uri, iar minifrigidere si aparate de aer conditionat moderne au fost instalate in toate camerele. In prezent, camerele Hotelului Sulina International au urmatoarele dotari:

– aer conditionat (inclus in tariful camerei)
– internet wireless GRATUIT
– TV LED
– minifrigider
– telefon
– baie cu cada

* Toate camerele sunt prevazute cu pardoseala complet mochetata. Cu exceptia catorva dintre camerele aflate la parter, toate spatiile de cazare dispun de balcon. Avand in vedere amplasarea hotelului perpendicular pe tarm, aveti posibilitatea sa admirati marea din toate camerele.

* Camerele de la parter nu au balcon si nu se diferentiaza fata de celelalte prin tarif.

* In camera Matrimoniala nu se accepta pat suplimentar, datorita spatiului restrans al camerei.

FOARTE IMPORTANT! Distribuirea camerelor se face doar la Receptie, in functie de disponibilitate!

Camere-Hotel-Sulina-005 Camere-Hotel-Sulina-004 Camere-Hotel-Sulina-002